Verito

Wat zeggen onze referenties?

"Direct al, tijdens de eerste gesprekken, werden we heel blij van wat we zagen. Alleen al de mogelijkheid om voor elk van de medewerkers een eigen dashboard in te richten, leek ons heel fijn. Maar ook de portal, met alle voordelen die dat biedt voor zowel docenten als cursisten. En als management is het natuurlijk heel waardevol om realtime inzicht te hebben in de cijfers. Dat maakt dat we veel betere prognoses kunnen maken. De goede ondersteuning van ons primaire proces, de mogelijkheid alles centraal te beheren en het feit dat het systeem AVG-proof is, die dingen bij elkaar stemden ons heel positief."

Ingrid Schröders, opleidingsmanager en plaatsvervangend directeur
Wateropleidingen

"We hebben inmiddels een hands-on-workshop gehad waarin we een goed beeld hebben gekregen hoe het systeem eruit gaat zien. Wat we heel fijn vinden is dat het op Microsoft gebaseerd is, dat geeft herkenning en dat helpt. Daarnaast zijn wij enthousiast over de medewerkers van Verito en de ruime ervaring die zij hebben met commerciële opleiders. Ja, onze verwachtingen zijn hooggespannen."

Harm Jan Bouwknegt, directeur
Regina Coeli Language Institute

"Verito heeft ons in korte tijd overtuigd van haar kennis van onze branche en onze processen. En zij heeft ons een oplossing gepresenteerd die qua structuur en opbouw onze huidige werkwijze prima kan ondersteunen en die volop mogelijkheden biedt om in de toekomst met ons mee te groeien. Onderscheidende onderdelen? Het grafisch planbord, de grafische workflow en de mogelijkheden om Verito Education te ontsluiten naar internet met de webconnector."

Chris Baselmans, Hoofd Informatie en Proces Management
Schouten & Nelissen

"Wij doen als NEVI veel verschillende dingen: ledenbeheer, cursussen, opleidingen, evenementen! Toch wilden we graag alles vanuit één effectief systeem regelen. Met onze oude systemen kwam er nog veel handwerk aan te pas. Dit was erg inefficiënt. Omdat onze organisatie verder wil professionaliseren gingen we op zoek naar een betere oplossing. Verito kwam met een ERP-systeem dat allesomvattend en breed georiënteerd is."

Danny van Wijngaarden, ICT Manager
NEVI

"Cursussen zijn met één actie te verplaatsen naar een andere tijd en/of accommodatie. Je pakt de cursus op en sleept deze naar waar je hem hebben wilt. Door het “inzoomen” op de cursus, is in een handomdraai detailinformatie inzichtelijk. Deze gegevens zijn vervolgens eenvoudig te bewerken."

Ralph Meijer, Coördinator ICT-projecten
Sportcentrum Olympos

"De opleidingsmodule zit heel mooi in elkaar. Zodra iemand zich aanmeldt voor een cursus, wordt er een factuur aangemaakt en die wordt meteen online ter betaling aangeboden. Werkzaamheden die in het verleden veel tijd vroegen worden nu grotendeels door de software uitgevoerd, dit levert een enorm tijdswinst op ."

Monique Koenders, Controller
KNMT

"De keuze was snel gemaakt. Verito had en heeft de branchekennis en de kunde om een opleidingsorganisatie als de onze met een goede oplossing te ondersteunen. "

Elly van Egmond, Systeembeheerder
De Baak

Trots op onze klanten