Schouten & Nelissen kiest voor Verito

Benieuwd waarom SAP wordt vervangen door Verito Education?

Lees meer
Schouten & Nelissen kiest voor Verito

Klantenoverzicht

De Baak

De Baak

De Baak is dé plek voor professionals, ondernemers en leiders die op zoek zijn naar inspiratie, motivatie, kennis en inzicht. Een plek vol paradoxen. Met de rust om stil te staan bij jezelf en je situatie, maar tegelijkertijd een springlevende omgeving waar altijd wat gebeurt.

http://www.debaak.nl

Gebruikte functionaliteiten: CRM;Education;Event;Project;Finance;Web;Varia
Datum van livegang: 1-1-2012

Sector: Commerciële opleiders
Partner(s): Microsoft
Betrokken Verito medewerkers: Jan Feijen;Rene Janssen;Richard Kruis

NEVI

NEVI

NEVI (Nederlandse Vereniging voor Inkoopmanagement) is de derde inkoopvereniging van de wereld en al 60 jaar het kennisnetwerk voor inkoop en supply management. NEVI brengt inkoopprofessionals uit het bedrijfsleven en de overheid bij elkaar om kennis te delen. De komende jaren wil NEVI een grote sprong voorwaarts maken: kwantitatief qua ledental en omzetgroei en kwalitatief wat betreft kennisontwikkeling, netwerkvorming en innovatieve oplossingen voor actuele maatschappelijke vraagstukken.

http://www.nevi.nl

Gebruikte functionaliteiten: CRM;Contract;Education;Event;Project;Finance;Web;Varia;Reporting;HRM-Salaris;Document Capture
Datum van livegang: 1 januari 2016

Sector: Commerciële opleiders;Verenigingen
Partner(s): Microsoft;Exsion;Idyn;Mercash
Betrokken Verito medewerkers: Arno Waterham;Ester Groenewegen;Jan Feijen;Martin de Jong;Rene Janssen;Richard Kruis

Schouten & Nelissen

Schouten & Nelissen

Als specialist in learning & development werkt Schouten & Nelissen wereldwijd aan de ontwikkeling van individuen, teams en organisaties. Dit doen we al 35 jaar. En met succes! Wij zorgen voor ontwikkeling van talenten en vaardigheden die er toe doen. Met slimme leer- en ontwikkeltrajecten en gedegen advies zorgen wij voor bevlogen medewerkers en verbeterde bedrijfsresultaten

http://www.sn.nl

Gebruikte functionaliteiten: CRM;Education;Event;Project;Finance;Web;Varia;Reporting
Datum van livegang: 1 januari 2017

Sector: Commerciële opleiders
Partner(s): Microsoft;QBS Group;Exsion
Betrokken Verito medewerkers: Arno Waterham;Jan Feijen;Martin de Jong;Owe Loonstra;Peter Kok;Rene Janssen;Richard Kruis

http://www.verito.nl

Sportcentrum Olympos

Sportcentrum Olympos

Als je fit bent denk je beter! Dat is de eigentijdse vertaling van de uitspraak Mens sana in corpore sano, oftewel: een gezonde geest in een gezond lichaam. Sporten doe je voor je plezier en om fit te zijn. Ontspan je door je in te spannen, verleg je grenzen of leef jezelf gewoon lekker uit voor of na een dag hard studeren of werken. De ruime en veelzijdige accommodatie van Sportcentrum Olympos ligt op het Utrecht Science Park (De Uithof), waar ook de Universiteit Utrecht, Hogeschool Utrecht, het UMCU, het Hubrecht Instituut en andere toponderzoeksinstellingen, innovatieve bedrijven en studentenwooncomplexen zijn gevestigd. Samen vormt deze mix van wetenschap, studenten, sport en bedrijfsleven een dynamisch studie- en werkklimaat. Olympos is er in de eerste plaats voor studenten en medewerkers van het Utrechtse hoger onderwijs. Maar andere sportliefhebbers zijn ook welkom!

http://www.olympos.nl

Gebruikte functionaliteiten: CRM;Education;Finance;Web
Datum van livegang: 1 januari 20110

Sector: Commerciële opleiders
Partner(s): Microsoft
Betrokken Verito medewerkers: Jan Feijen;Peter Kok

Wat zeggen onze referenties?

"Verito heeft ons in korte tijd overtuigd van haar kennis van onze branche en onze processen. En zij heeft ons een oplossing gepresenteerd die qua structuur en opbouw onze huidige werkwijze prima kan ondersteunen en die volop mogelijkheden biedt om in de toekomst met ons mee te groeien. Onderscheidende onderdelen? Het grafisch planbord, de grafische workflow en de mogelijkheden om Verito Education te ontsluiten naar internet met de webconnector."

Chris Baselmans, Hoofd Informatie en Proces Management
Schouten & Nelissen

" Wij hebben het Verito niet gemakkelijk gemaakt. Wij wilden voor het uitbrengen van een gunningsadvies vanuit de drie overgebleven leveranciers, binnen twee weken een uitgebreide demo ontvangen waarin onze belangrijkste processen naar voren kwamen. Verito is glansrijk geslaagd voor deze test. Zij verdiepten zich in onze organisatie en wisten deze kennis te vertalen naar een bijzonder herkenbare demo."

Jeroen Pels, Directeur Finance & Control
NEVI

"Cursussen zijn met één actie te verplaatsen naar een andere tijd en/of accommodatie. Je pakt de cursus op en sleept deze naar waar je hem hebben wilt. Door het “inzoomen” op de cursus, is in een handomdraai detailinformatie inzichtelijk. Deze gegevens zijn vervolgens eenvoudig te bewerken."

Ralph Meijer, Coördinator ICT-projecten
Sportcentrum Olympos

"De keuze was snel gemaakt. Verito had en heeft de branchekennis en de kunde om een opleidingsorganisatie als de onze met een goede oplossing te ondersteunen. "

Elly van Egmond, Systeembeheerder
De Baak

Trots op onze klanten

Sportcentrum Olympos
NEVI
Schouten & Nelissen
De Baak

Contact

Tel:(055) 534 30 06
Mail:info@verito.nl
Stadhoudersmolenweg 54
7317 AX Apeldoorn

Locatie Verito

Volg ons

Nieuwsbrief

Copyright © Verito Informatisering 2018   |  Privacy Policy  |  Sitemap  |  Login