Neem contact met ons op

Onze contactgegevens:

(055) 534 30 06
info@verito.nl

Bezoekadres:

Stadhoudersmolenweg 54
7317 AX Apeldoorn

Postadres:

Postbus 4163
7320 AD Apeldoorn

Verito Informatisering:

IBANNL93DEUT0517660652
BICDEUTNL2N
KVK54364159
BTWNL.8512.75.564.B.01

Verito Service:

IBANNL69DEUT0525468226
BICDEUTNL2N
KVK08079542
BTWNL.8074.79.524.B.01

Volg ons:

Contactformulier:

Route:

U vindt Verito aan de Stadhoudersmolenweg 54 te Apeldoorn.
Let op! De ingang bevindt zich aan de Prinsenweide.

Vanaf de A1:

Volg op het knooppunt Beekbergen de A50 richting Zwolle. Zie verder de hieronder staande routebeschrijving.

Vanaf de A50:

  • Op de A50 neemt u afslag 25: Apeldoorn-Noord.
  • Bovenaan de afslag gaat u rechtsaf.
  • Bij de eerste verkeerslichten gaat u rechtsaf (richting industrieterrein Stadhoudermolen). NB Dit is een nieuwe weg en deze staat op de navigatiesystemen vaak niet aangegeven.
  • U vervolgt deze weg en na ongeveer 750 meter volgt u de weg in een scherpe bocht naar links. U nadert het industrieterrein.
  • Na circa 400 meter ziet u aan uw rechterzijde Horecagroothandel Hanos. Ter hoogte van de Hanos slaat u linksaf de Prinsenweide op.
  • U vindt Verito aan uw linkerhand op de begane grond.

Wat zeggen onze referenties?

"In onze zoektocht hebben wij nadrukkelijk gezocht naar een partner die bij ons past, die met ons meedenkt en begrijpt dat in een sterk veranderende wereld niet alles van te voren is vast te leggen. Verito heeft hierbij een uitstekende indruk gemaakt. Zij zijn flexibel en willen samen met ons sparren over nieuwe ontwikkelingen. Wij hebben het volste vertrouwen dat wij met Verito en Verito Education een grote stap vooruit maken. Niet alleen voor onze eigen organisatie, maar ook voor onze relaties waarvoor wij diensten en ondersteuning verlenen."

Jan van Geffen, Manager bedrijfsvoering
Kaliber Kunstenschool

"Cursussen zijn met één actie te verplaatsen naar een andere tijd en/of accommodatie. Je pakt de cursus op en sleept deze naar waar je hem hebben wilt. Door het “inzoomen” op de cursus, is in een handomdraai detailinformatie inzichtelijk. Deze gegevens zijn vervolgens eenvoudig te bewerken."

Ralph Meijer, Coördinator ICT-projecten
Sportcentrum Olympos

"Bij de zoektocht naar een goede oplossing hebben wij ook nadrukkelijk gezocht naar een partner die bij ons past. Die met ons meedenkt en begrijpt dat in een sterk veranderende wereld niet alles van te voren is vast te leggen. Verito heeft hierbij een uitstekende indruk gemaakt. Zij zijn flexibel en willen samen met ons sparren over nieuwe ontwikkelingen. Wij hebben het volste vertrouwen dat wij met Verito en Verito Education een grote stap vooruit maken!"

Pepijn Kuyper, Directeur
Ateliers Majeur

"Wij kijken terug op een heel plezierig en voorspoedig project. De ondersteuning van en het meedenken vanuit Verito was van een hoog niveau. De oplossing die wij nu gebruiken is zelfs nog uitgebreider dan waar wij in eerste instantie om gevraagd hebben. Met Verito Charity maken wij echt een forse sprong vooruit!"

Paul van Wageningen, Projectleider
Dierenambulance Amsterdam

"Verito heeft ons in korte tijd overtuigd van haar kennis van onze branche en onze processen. En zij heeft ons een oplossing gepresenteerd die qua structuur en opbouw onze huidige werkwijze prima kan ondersteunen en die volop mogelijkheden biedt om in de toekomst met ons mee te groeien. Onderscheidende onderdelen? Het grafisch planbord, de grafische workflow en de mogelijkheden om Verito Education te ontsluiten naar internet met de webconnector."

Chris Baselmans, Hoofd Informatie en Proces Management
Schouten & Nelissen

"Verito Informatisering maakt het mogelijk om ons werk sneller en beter te doen. Hun kennis van de branche, de flexibiliteit van de software en de medewerkers maakte de keuze voor Microsoft Dynamics en Verito Informatisering een logische stap."

Petra Sterenberg
Stichting voor Vluchteling-Studenten UAF

Trots op onze klanten

Stichting voor Vluchteling-Studenten UAF
 LVSC (voorheen Amp&rsand)
Cultura
Zuid-Hollands Landschap
KNMT
Vakcentrum
Ateliers Majeur
NSGK
Vogelbescherming
Schouten & Nelissen
Nationaal Fonds Kinderhulp
De Baak

Contact

Tel:(055) 534 30 06
Mail:info@verito.nl
Stadhoudersmolenweg 54
7317 AX Apeldoorn

Locatie Verito

Volg ons

Nieuwsbrief

Copyright © Verito Informatisering 2018   |  Privacy Policy  |  Sitemap  |  Login