Neem contact met ons op

Onze contactgegevens:

(055) 534 30 06
info@verito.nl

Bezoekadres:

Stadhoudersmolenweg 54
7317 AX Apeldoorn

Postadres:

Postbus 4163
7320 AD Apeldoorn

Verito Informatisering:

IBANNL93DEUT0517660652
BICDEUTNL2N
KVK54364159
BTWNL.8512.75.564.B.01

Verito Service:

IBANNL69DEUT0525468226
BICDEUTNL2N
KVK08079542
BTWNL.8074.79.524.B.01

Volg ons:

Contactformulier:

Route:

U vindt Verito aan de Stadhoudersmolenweg 54 te Apeldoorn.
Let op! De ingang bevindt zich aan de Prinsenweide.

Vanaf de A1:

Volg op het knooppunt Beekbergen de A50 richting Zwolle. Zie verder de hieronder staande routebeschrijving.

Vanaf de A50:

  • Op de A50 neemt u afslag 25: Apeldoorn-Noord.
  • Bovenaan de afslag gaat u rechtsaf.
  • Bij de eerste verkeerslichten gaat u rechtsaf (richting industrieterrein Stadhoudermolen). NB Dit is een nieuwe weg en deze staat op de navigatiesystemen vaak niet aangegeven.
  • U vervolgt deze weg en na ongeveer 750 meter volgt u de weg in een scherpe bocht naar links. U nadert het industrieterrein.
  • Na circa 400 meter ziet u aan uw rechterzijde Horecagroothandel Hanos. Ter hoogte van de Hanos slaat u linksaf de Prinsenweide op.
  • U vindt Verito aan uw linkerhand op de begane grond.

Wat zeggen onze referenties?

"Het softwarepakket dat wij gebruiken was dringend aan vervanging toe. De veranderingen in de Telecom & ICT wereld gaan steeds sneller. Wij zijn een toonaangevende leverancier en willen deze positie uiteraard vasthouden. De overstap naar NAV 2013 biedt ons de mogelijkheid om ook in de toekomst nieuwe producten en diensten snel en effectief te administreren."

Mike Overhoff, Directeur
Overhoff

"Wij hebben een volledig geïntegreerde oplossing voor relatiebeheer, fondsenwerving en financiële administratie. Wij kunnen de resultaten van de mailings tot in detail analyseren en onze fondsenwerving optimaal managen. De inzet van Verito Charity heeft het Nederlands Bijbelgenootschap een besparing van minimaal drie FTE opgeleverd."

Bernd Rademaker
Nederlands Bijbelgenootschap

"De keuze was snel gemaakt. Verito had en heeft de branchekennis en de kunde om een opleidingsorganisatie als de onze met een goede oplossing te ondersteunen. "

Elly van Egmond, Systeembeheerder
De Baak

"Wij hebben ook andere Dynamics NAV partners gesproken. Waarom voor Verito gekozen? Meerdere redenen: Wij hebben Verito in de afgelopen 10 jaar leren kennen als een betrouwbare, aangename partner. Verito heeft ons verrast met nieuwe functionaliteiten als een grafisch workflow en veldcontrole en Verito heeft uitgebreide ervaring met het ontsluiten van Dynamics NAV naar onze vrijwilligersportal. "

Ben Vat, ICT manager
Apostolisch Genootschap

"Verito Informatisering maakt het mogelijk om ons werk sneller en beter te doen. Hun kennis van de branche, de flexibiliteit van de software en de medewerkers maakte de keuze voor Microsoft Dynamics en Verito Informatisering een logische stap."

Petra Sterenberg
Stichting voor Vluchteling-Studenten UAF

"Het verenigingsmanagement is volop in ontwikkeling. LVSC ondersteunt verenigingen in het maken van de juiste keuzes. Hiernaast ontzorgen wij de verenigingen door de bureau-activiteiten voor hen uit te voeren. Hierdoor kan de vereniging zich focussen op haar toegevoegde waarde voor haar leden. Zelf willen wij deze ondersteuning zo goed en efficiënt mogelijk uitvoeren. Daarvoor was en is vernieuwing noodzakelijk. Vernieuwing van denken, van werken en ook van de benodigde software. Met de keuze voor Verito en Verito Membership kiezen wij voor een partner en een oplossing die ons hierbij kunnen helpen. Hiermee kunnen wij veel sneller anticiperen op de ontwikkelingen die op verenigingen en daardoor ook op ons afkomen."

Willem Koekkoek, Directeur
LVSC (voorheen Amp&rsand)

Trots op onze klanten

Markant
Cultura
Dierenambulance Amsterdam
Ateliers Majeur
Zuid-Hollands Landschap
Nationaal Fonds Kinderhulp
De Baak
NSGK
Vogelbescherming
NEVI
Overhoff
Kaliber Kunstenschool

Contact

Tel:(055) 534 30 06
Mail:info@verito.nl
Stadhoudersmolenweg 54
7317 AX Apeldoorn

Locatie Verito

Volg ons

Nieuwsbrief

Copyright © Verito Informatisering 2017 - 2017   |  Privacy Policy  |  Sitemap  |  Login