Verito

Klantenoverzicht

Trias

Trias, Centrum voor de Kunsten is een kunsteducatiecentrum in de gemeenten Rijswijk en Leidschendam-Voorburg. Trias biedt cursussen op het gebied van kunst en cultuur aan kinderen, jongeren en volwassenen. Trias biedt een breed kunsteducatieprogramma met groepslessen en samenspel in alle kunstdisciplines. Bij Trias kun je cursussen muziek, dans, theater, musical, beeldend en nieuwe media volgen. Kunsteducatie bestaat uit workshops, lessen en cursussen door professionele kunstdocenten, waarin aandacht wordt besteed aan het aanleren van praktische vaardigheden, reflecterend vermogen en presenteren. Presentaties van de cursisten horen daarbij. Er wordt deelgenomen aan festivals, er worden festivals georganiseerd en er zijn verbindingen met culturele instellingen en amateurverenigingen.

http://www.stichting-trias.nl/

Gebruikte functionaliteiten: CRM, Education, Project, Finance, Web, Reporting
Datum van livegang: 1-7-2014

Sector: Kunstencentra
Partner(s): Microsoft
Betrokken Verito medewerkers: Jan Feijen, Owe Loonstra, Rene Janssen

Markant

Markant is het ontmoetingspunt op het gebied van kunsteducatie in de stad Apeldoorn. Met het loket voor amateurkunst en cultuureducatie en onze activiteiten en programma’s zijn wij dé drager voor de culturele loopbaan van elke inwoner van de stad. In de wijk, op school, in de vrije tijd en op het werk. Zodat elk kind, elke jongere en elke volwassene actief kan deelnemen aan het sociale en culturele leven in de stad. En daarbij talenten ontwikkelt en toont om zelf daarna ook een bijdrage te leveren aan het culturele leven van de stad. Ongeacht iemands leeftijd, ervaring of de wijk waarin men woont.

http://www.markantapeldoorn.nl/

Gebruikte functionaliteiten: CRM, Education, Project, Finance, Web
Datum van livegang: 1-7-2014

Sector: Kunstencentra
Partner(s): Microsoft
Betrokken Verito medewerkers: Jan Feijen, Rene Janssen

Kaliber Kunstenschool

Onze missie is jou helpen je creatieve talent te ontwikkelen en het samen-leven (door kunstbeoefening) te bevorderen. Het is onze overtuiging dat cultuurparticipatie een basisvoorwaarde is voor een actieve samenleving en dat kunstonderwijs toegankelijk moet zijn voor iedereen, jong en oud. Wij willen kinderen op een zo jong mogelijke leeftijd kennis laten maken met de diverse disciplines. Na de kennismaking bieden we verdieping en ontwikkeling. Kunstbeoefening zorgt voor persoonlijke groei. Het is een bovendien een prachtig middel om mensen samen te brengen en de verbindingen in de samenleving op een actieve, open en positieve manier te leggen. We zijn en blijven een maatschappelijke instelling zonder winstoogmerk die opereert op de schaal van de regio Twente met een focus op de gemeenten: Almelo, Enschede, Hellendoorn, Oldenzaal, Tubbergen en Wierden. We bieden een breed aanbod voor particulieren, scholen en bedrijven en adviseren overheid en onderwijs met betrekking tot educatiebeleid.

https://www.kaliberkunstenschool.nl/

Gebruikte functionaliteiten: CRM, Education, Project, Finance, Web, Varia, Reporting
Datum van livegang: 1-7-2015

Sector: Kunstencentra
Partner(s): Microsoft, Exsion
Betrokken Verito medewerkers: Jan Feijen, Owe Loonstra, Rene Janssen

Cultura

Cultura wil informeren, inspireren, prikkelen en verleiden. Wat wij de burgers van Ede en omgeving laten zien is de waarde en schoonheid van Kunst en Cultuur, om op deze manier iets bij te dragen aan welzijn en geluk. Cultura wil een verbindend element zijn in de samenleving, en daarmee invulling geven aan een maatschappelijke kernfunctie. De verankering van kunst en cultuur in de regio.

https://www.cultura-ede.nl/cursussen.aspx

Gebruikte functionaliteiten: CRM, Education, Finance, Web
Datum van livegang: 1-7-2014

Sector: Kunstencentra
Partner(s): Microsoft
Betrokken Verito medewerkers: Jan Feijen, Owe Loonstra, Rene Janssen


Ateliers Majeur

Ateliers Majeur is een bloeiend instituut voor kunsteducatie. Professionele kunstenaars/docenten verzorgen jaarlijks honderden cursussen aan duizenden leerlingen in kunstvakken als dans, muziek, beeldende kunsten, theater en media. Naast de directe lessen (cursussen naar keuze) aan de bevolking van Heerenveen, Opsterland en omgeving, biedt ons kunstencentrum ondersteuning aan ongeveer 65 scholen in de wijde omgeving en gaan we nauwe samenwerking aan met culturele partners in de regio.

http://ateliersmajeur.nl/

Gebruikte functionaliteiten: CRM, Education, Finance, Web
Datum van livegang: 1-9-2014

Sector: Kunstencentra
Partner(s): Microsoft
Betrokken Verito medewerkers: Jan Feijen, Rene Janssen


Geen resultaten gevonden.

Wat zeggen onze referenties?

Trots op onze klanten