Individuele lessen en schoolprojecten in één oplossing?

Profiteer van optimaal inzicht in alle activiteiten die u uw doelgroep aanbiedt!

Lees meer
Individuele lessen en schoolprojecten in één oplossing?

Klantenoverzicht

Ateliers Majeur

Ateliers Majeur

Ateliers Majeur is een bloeiend instituut voor kunsteducatie. Professionele kunstenaars/docenten verzorgen jaarlijks honderden cursussen aan duizenden leerlingen in kunstvakken als dans, muziek, beeldende kunsten, theater en media. Naast de directe lessen (cursussen naar keuze) aan de bevolking van Heerenveen, Opsterland en omgeving, biedt ons kunstencentrum ondersteuning aan ongeveer 65 scholen in de wijde omgeving en gaan we nauwe samenwerking aan met culturele partners in de regio.

http://ateliersmajeur.nl/

Gebruikte functionaliteiten: CRM;Education;Finance;Web
Datum van livegang: 1-9-2014

Sector: Kunstencentra
Partner(s): Microsoft
Betrokken Verito medewerkers: Jan Feijen;Rene Janssen

Cultura

Cultura

Cultura wil informeren, inspireren, prikkelen en verleiden. Wat wij de burgers van Ede en omgeving laten zien is de waarde en schoonheid van Kunst en Cultuur, om op deze manier iets bij te dragen aan welzijn en geluk. Cultura wil een verbindend element zijn in de samenleving, en daarmee invulling geven aan een maatschappelijke kernfunctie. De verankering van kunst en cultuur in de regio.

https://www.cultura-ede.nl/cursussen.aspx

Gebruikte functionaliteiten: CRM;Education;Finance;Web
Datum van livegang: 1-7-2014

Sector: Kunstencentra
Partner(s): Microsoft
Betrokken Verito medewerkers: Jan Feijen;Owe Loonstra;Rene Janssen

Kaliber Kunstenschool

Kaliber Kunstenschool

Onze missie is jou helpen je creatieve talent te ontwikkelen en het samen-leven (door kunstbeoefening) te bevorderen. Het is onze overtuiging dat cultuurparticipatie een basisvoorwaarde is voor een actieve samenleving en dat kunstonderwijs toegankelijk moet zijn voor iedereen, jong en oud. Wij willen kinderen op een zo jong mogelijke leeftijd kennis laten maken met de diverse disciplines. Na de kennismaking bieden we verdieping en ontwikkeling. Kunstbeoefening zorgt voor persoonlijke groei. Het is een bovendien een prachtig middel om mensen samen te brengen en de verbindingen in de samenleving op een actieve, open en positieve manier te leggen. We zijn en blijven een maatschappelijke instelling zonder winstoogmerk die opereert op de schaal van de regio Twente met een focus op de gemeenten: Almelo, Enschede, Hellendoorn, Oldenzaal, Tubbergen en Wierden. We bieden een breed aanbod voor particulieren, scholen en bedrijven en adviseren overheid en onderwijs met betrekking tot educatiebeleid.

https://www.kaliberkunstenschool.nl/

Gebruikte functionaliteiten: CRM;Education;Project;Finance;Web;Varia;Reporting
Datum van livegang: 1-7-2015

Sector: Kunstencentra
Partner(s): Microsoft;Exsion
Betrokken Verito medewerkers: Jan Feijen;Owe Loonstra;Rene Janssen

Markant

Markant

Markant is het ontmoetingspunt op het gebied van kunsteducatie in de stad Apeldoorn. Met het loket voor amateurkunst en cultuureducatie en onze activiteiten en programma’s zijn wij dé drager voor de culturele loopbaan van elke inwoner van de stad. In de wijk, op school, in de vrije tijd en op het werk. Zodat elk kind, elke jongere en elke volwassene actief kan deelnemen aan het sociale en culturele leven in de stad. En daarbij talenten ontwikkelt en toont om zelf daarna ook een bijdrage te leveren aan het culturele leven van de stad. Ongeacht iemands leeftijd, ervaring of de wijk waarin men woont.

http://www.markantapeldoorn.nl/

Gebruikte functionaliteiten: CRM;Education;Project;Finance;Web
Datum van livegang: 1-7-2014

Sector: Kunstencentra
Partner(s): Microsoft
Betrokken Verito medewerkers: Jan Feijen;Rene Janssen

Trias

Trias

Trias, Centrum voor de Kunsten is een kunsteducatiecentrum in de gemeenten Rijswijk en Leidschendam-Voorburg. Trias biedt cursussen op het gebied van kunst en cultuur aan kinderen, jongeren en volwassenen. Trias biedt een breed kunsteducatieprogramma met groepslessen en samenspel in alle kunstdisciplines. Bij Trias kun je cursussen muziek, dans, theater, musical, beeldend en nieuwe media volgen. Kunsteducatie bestaat uit workshops, lessen en cursussen door professionele kunstdocenten, waarin aandacht wordt besteed aan het aanleren van praktische vaardigheden, reflecterend vermogen en presenteren. Presentaties van de cursisten horen daarbij. Er wordt deelgenomen aan festivals, er worden festivals georganiseerd en er zijn verbindingen met culturele instellingen en amateurverenigingen.

http://www.stichting-trias.nl/

Gebruikte functionaliteiten: CRM;Education;Project;Finance;Web;Reporting
Datum van livegang: 1-7-2014

Sector: Kunstencentra
Partner(s): Microsoft
Betrokken Verito medewerkers: Jan Feijen;Owe Loonstra;Rene Janssen

Wat zeggen onze referenties?

"De huidige ontwikkelingen in onze sector volgen elkaar in een hoog tempo op. Markant wil als loket de regie in de stad oppakken voor cultuureducatie en amateurkunst. Dat vraagt om een integrale aanpak en een integrale software oplossing die nu maar ook in de toekomst onze processen kan ondersteunen. Daarbij zijn wij op zoek naar een leverancier die samen met ons wil optrekken en met ons wil meedenken. Nu en in de toekomst. Wij hebben het volste vertrouwen dat Verito deze rol op een goede manier op zal pakken."

Ilse Verburgh, Directeur
Markant

"Bij de zoektocht naar een goede oplossing hebben wij ook nadrukkelijk gezocht naar een partner die bij ons past. Die met ons meedenkt en begrijpt dat in een sterk veranderende wereld niet alles van te voren is vast te leggen. Verito heeft hierbij een uitstekende indruk gemaakt. Zij zijn flexibel en willen samen met ons sparren over nieuwe ontwikkelingen. Wij hebben het volste vertrouwen dat wij met Verito en Verito Education een grote stap vooruit maken!"

Pepijn Kuyper, Directeur
Ateliers Majeur

"In onze zoektocht hebben wij nadrukkelijk gezocht naar een partner die bij ons past, die met ons meedenkt en begrijpt dat in een sterk veranderende wereld niet alles van te voren is vast te leggen. Verito heeft hierbij een uitstekende indruk gemaakt. Zij zijn flexibel en willen samen met ons sparren over nieuwe ontwikkelingen. Wij hebben het volste vertrouwen dat wij met Verito en Verito Education een grote stap vooruit maken. Niet alleen voor onze eigen organisatie, maar ook voor onze relaties waarvoor wij diensten en ondersteuning verlenen."

Jan van Geffen, Manager bedrijfsvoering
Kaliber Kunstenschool

"Bij de zoektocht naar een goede partner en een goede oplossing heeft Verito een prima indruk gemaakt. Wij hadden al een goede indruk gekregen vanuit de positieve verhalen van collega organisaties. Deze werd verder bevestigd in de contacten die wij met elkaar hebben. Wij hebben het volste vertrouwen dat wij met Verito en Verito Education een grote stap vooruit maken!"

Peter Hoogenveen, Projectleider
Trias

"Het softwarepakket dat wij gebruikten voor het cursusbeheer was dringend aan vervanging toe. Aan de ene kant doordat de wijzigingen rondom SEPA hier niet in ondersteund worden, aan de andere kant ook omdat de eisen en wensen die Cultura anno 2013 heeft, heel anders zijn dan in de tijd dat dit pakket is ontwikkeld. Na een uitgebreide vergelijking van de verschillende aanbieders zijn wij erg enthousiast over Verito en haar oplossing. Wij zijn er van overtuigd dat wij hiermee een uitstekende basis hebben om onze processen te optimaliseren en om onze klanten beter van dienst te kunnen zijn."

Mark van den Berg, Projectleider
Cultura

Trots op onze klanten

Markant
Kaliber Kunstenschool
Cultura
Trias
Ateliers Majeur

Contact

Tel:(055) 534 30 06
Mail:info@verito.nl
Stadhoudersmolenweg 54
7317 AX Apeldoorn

Locatie Verito

Volg ons

Nieuwsbrief

Copyright © Verito Informatisering 2018   |  Privacy Policy  |  Sitemap  |  Login