Hoe goed kent u uw leden?

Creëer een volledig relatiebeeld en volg hen op hun customer journey!

Lees meer
Hoe goed kent u uw leden?

Klantenoverzicht

LVSC (voorheen Amp&rsand)

 LVSC (voorheen Amp&rsand)

LVSC is de Landelijke Vereniging voor Supervisie en Coaching, dé beroepsvereniging voor professionals in de begeleidingskunde. De 2300 aangesloten leden zijn deskundige begeleiders van mens en werk. LVSC heeft kwaliteit, scholing en kennis & onderzoek hoog in het vaandel staan.

https://www.lvsc.eu/

Gebruikte functionaliteiten: CRM;Contract;Finance;Web
Datum van livegang: 1-1-2012

Sector: Verenigingen
Partner(s): Microsoft
Betrokken Verito medewerkers: Jan Feijen;Martin de Jong

Apostolisch Genootschap

Apostolisch Genootschap

Het Apostolisch Genootschap biedt ontmoetingsplaatsen voor mensen die hun leven meer zin en inhoud willen geven. We inspireren elkaar om eigen antwoorden op levensvragen te vinden. We geloven dat al het leven voortkomt uit dezelfde oorsprong. In essentie zijn we dus met elkaar verbonden. Dat geeft ons een gevoel van verantwoordelijkheid. Het spoort ons aan zorgvuldig om te gaan met elkaar, de wereld en haar bronnen. De organisatie telt in Nederland ongeveer 15.000 leden verspreid over 72 locaties. Geïnteresseerden zijn welkom om nader kennis te maken, naar een activiteit te komen of online inspiratie te vinden.

http://www.apgen.nl/

Gebruikte functionaliteiten: CRM;Non-Profit;Project;Finance;Web;Varia;Reporting;Document Capture
Datum van livegang: 1-1-2004

Sector: Verenigingen
Partner(s): Microsoft;Exsion;Idyn;Cendris;Escrow4all
Betrokken Verito medewerkers: Arno Waterham;Jan Feijen;Martin de Jong

https://youtu.be/APvcEzUH5eE

KNMT

KNMT

De Koninklijke Nederlandse Maatschappij tot bevordering der Tandheelkunde (KNMT) is de beroepsorganisatie van tandartsen, orthodontisten en kaakchirurgen in Nederland. De vereniging is al meer dan 100 jaar richtinggevend voor de mondzorg in Nederland. We werken aan optimale omstandigheden waaronder onze ruim 10.000 leden hun werk kunnen doen. En we willen de beste mondzorg voor hun patiënten.

http://www.knmt.nl

Gebruikte functionaliteiten: Project;Finance;Reporting;Document Capture
Datum van livegang: 1-1-2001

Sector: Verenigingen
Partner(s): Microsoft;Exsion;Idyn
Betrokken Verito medewerkers: Arno Waterham;Jan Feijen;Rene Janssen

NEVI

NEVI

NEVI (Nederlandse Vereniging voor Inkoopmanagement) is de derde inkoopvereniging van de wereld en al 60 jaar het kennisnetwerk voor inkoop en supply management. NEVI brengt inkoopprofessionals uit het bedrijfsleven en de overheid bij elkaar om kennis te delen. De komende jaren wil NEVI een grote sprong voorwaarts maken: kwantitatief qua ledental en omzetgroei en kwalitatief wat betreft kennisontwikkeling, netwerkvorming en innovatieve oplossingen voor actuele maatschappelijke vraagstukken.

http://www.nevi.nl

Gebruikte functionaliteiten: CRM;Contract;Education;Event;Project;Finance;Web;Varia;Reporting;HRM-Salaris;Document Capture
Datum van livegang: 1 januari 2016

Sector: Commerciële opleiders;Verenigingen
Partner(s): Microsoft;Exsion;Idyn;Mercash
Betrokken Verito medewerkers: Arno Waterham;Ester Groenewegen;Jan Feijen;Martin de Jong;Rene Janssen;Richard Kruis

Vakcentrum

Vakcentrum

Het Vakcentrum is dé brancheorganisatie voor zelfstandige detaillisten in de sectoren food en fast moving consumer goods en voor franchisenemers. Met passie voor zelfstandig ondernemerschap behartigt het Vakcentrum de collectieve en individuele belangen van haar achterban. De missie luidt als volgt: "Het Vakcentrum verbindt, vertegenwoordigt en mobiliseert mkb-winkeliers en franchisenemers om hun ondernemerschap, zelfstandigheid en verdienkracht te borgen en daarmee de leefbaarheid van de samenleving te vergroten."

http://www.vakcentrum.nl

Gebruikte functionaliteiten: CRM;Contract;Project;Finance;Web

Sector: Verenigingen
Partner(s): Microsoft
Betrokken Verito medewerkers: Jan Feijen;Rene Janssen

Vogelbescherming

Vogelbescherming

Vogelbescherming Nederland is een onafhankelijke, landelijke natuurbeschermingsorganisatie. Een actieve vereniging die o.a. wordt ondersteund door bijna 150.000 leden, bedrijven en instellingen. Vogelbescherming is de Nederlandse partner van BirdLife International, de organisatie die wereldwijd opkomt voor vogels en hun leefgebieden. Vogelbescherming is opgericht in 1899 en in Nederland de organisatie voor de bescherming van wilde vogels en hun leefgebieden.

http://www.vogelbescherming.nl

Gebruikte functionaliteiten: CRM;Project;Finance;Web;Varia;Reporting;HRM-Salaris
Datum van livegang: 1-1-2008

Sector: Goede doelen;Verenigingen
Partner(s): Microsoft;Exsion;Mercash;Cendris
Betrokken Verito medewerkers: Jan Feijen;Martin de Jong;Owe Loonstra;Richard Kruis

Wat zeggen onze referenties?

" Wij hebben het Verito niet gemakkelijk gemaakt. Wij wilden voor het uitbrengen van een gunningsadvies vanuit de drie overgebleven leveranciers, binnen twee weken een uitgebreide demo ontvangen waarin onze belangrijkste processen naar voren kwamen. Verito is glansrijk geslaagd voor deze test. Zij verdiepten zich in onze organisatie en wisten deze kennis te vertalen naar een bijzonder herkenbare demo."

Jeroen Pels, Directeur Finance & Control
NEVI

"De financiële administratie, het beheer van de aangesloten leden en de projectadministratie worden bijzonder efficiënt ondersteund met Microsoft Dynamics."

Wim Kipperman
Vakcentrum

"Wij hebben ook andere Dynamics NAV partners gesproken. Waarom voor Verito gekozen? Meerdere redenen: Wij hebben Verito in de afgelopen 10 jaar leren kennen als een betrouwbare, aangename partner. Verito heeft ons verrast met nieuwe functionaliteiten als een grafisch workflow en veldcontrole en Verito heeft uitgebreide ervaring met het ontsluiten van Dynamics NAV naar onze vrijwilligersportal. "

Ben Vat, ICT manager
Apostolisch Genootschap

"Het verenigingsmanagement is volop in ontwikkeling. LVSC ondersteunt verenigingen in het maken van de juiste keuzes. Hiernaast ontzorgen wij de verenigingen door de bureau-activiteiten voor hen uit te voeren. Hierdoor kan de vereniging zich focussen op haar toegevoegde waarde voor haar leden. Zelf willen wij deze ondersteuning zo goed en efficiënt mogelijk uitvoeren. Daarvoor was en is vernieuwing noodzakelijk. Vernieuwing van denken, van werken en ook van de benodigde software. Met de keuze voor Verito en Verito Membership kiezen wij voor een partner en een oplossing die ons hierbij kunnen helpen. Hiermee kunnen wij veel sneller anticiperen op de ontwikkelingen die op verenigingen en daardoor ook op ons afkomen."

Willem Koekkoek, Directeur
LVSC (voorheen Amp&rsand)

"Wij weten en horen van vergelijkbare projecten dat deze veel voeten in aarde hebben. Ook tijdens ons project hebben wij tegenslagen gekend. Wij zijn blij met de flexibiliteit die wij hierbij tegengekomen zijn bij onze partner Verito. Hierdoor hebben wij de tegenslagen in de planning in overleg prima kunnen opvangen. "

Monique Koenders, Projectleider KNMT
KNMT

"Wij maken al lange tijd en naar tevredenheid gebruik van Dynamics NAV. De versie die wij gebruikten was echter aan vervanging toe. Een dergelijk project is voor ons spannend. Wij weten en horen van vergelijkbare projecten dat deze veel voeten in aarde hebben. Nu wij een aantal maanden live zijn met de nieuwe versie kan ik zeggen dat deze overgang nagenoeg geruisloos is verlopen. Volgens planning en binnen budget. Wij kijken terug op een prima project!"

Tanja Ultee, Opdrachtgever
Vogelbescherming

Trots op onze klanten

Apostolisch Genootschap
Vakcentrum
NEVI
KNMT
Vogelbescherming
 LVSC (voorheen Amp&rsand)

Contact

Tel:(055) 534 30 06
Mail:info@verito.nl
Stadhoudersmolenweg 54
7317 AX Apeldoorn

Locatie Verito

Volg ons

Nieuwsbrief

Copyright © Verito Informatisering 2018   |  Privacy Policy  |  Sitemap  |  Login