Verito

Klantenoverzicht

Vogelbescherming

Vogelbescherming Nederland is een onafhankelijke, landelijke natuurbeschermingsorganisatie. Een actieve vereniging die o.a. wordt ondersteund door bijna 150.000 leden, bedrijven en instellingen. Vogelbescherming is de Nederlandse partner van BirdLife International, de organisatie die wereldwijd opkomt voor vogels en hun leefgebieden. Vogelbescherming is opgericht in 1899 en in Nederland de organisatie voor de bescherming van wilde vogels en hun leefgebieden.

http://www.vogelbescherming.nl

Gebruikte functionaliteiten: CRM, Project, Finance, Web, Varia, Reporting, HRM-Salaris
Datum van livegang: 1-1-2008

Sector: Goede doelen;Verenigingen
Partner(s): Microsoft, Exsion, Mercash, Cendris
Betrokken Verito medewerkers: Jan Feijen, Martin de Jong, Owe Loonstra, Richard Kruis

Vakcentrum

Het Vakcentrum is dé brancheorganisatie voor zelfstandige detaillisten in de sectoren food en fast moving consumer goods en voor franchisenemers. Met passie voor zelfstandig ondernemerschap behartigt het Vakcentrum de collectieve en individuele belangen van haar achterban. De missie luidt als volgt: "Het Vakcentrum verbindt, vertegenwoordigt en mobiliseert mkb-winkeliers en franchisenemers om hun ondernemerschap, zelfstandigheid en verdienkracht te borgen en daarmee de leefbaarheid van de samenleving te vergroten."

http://www.vakcentrum.nl

Gebruikte functionaliteiten: CRM, Contract, Project, Finance, Web

Sector: Verenigingen
Partner(s): Microsoft
Betrokken Verito medewerkers: Jan Feijen, Rene Janssen

NEVI

NEVI (Nederlandse Vereniging voor Inkoopmanagement) is de derde inkoopvereniging van de wereld en al 60 jaar het kennisnetwerk voor inkoop en supply management. NEVI brengt inkoopprofessionals uit het bedrijfsleven en de overheid bij elkaar om kennis te delen. De komende jaren wil NEVI een grote sprong voorwaarts maken: kwantitatief qua ledental en omzetgroei en kwalitatief wat betreft kennisontwikkeling, netwerkvorming en innovatieve oplossingen voor actuele maatschappelijke vraagstukken.

http://www.nevi.nl

Gebruikte functionaliteiten: CRM, Contract, Education, Event, Project, Finance, Web, Varia, Reporting, HRM-Salaris, Document Capture
Datum van livegang: 1 januari 2016

Sector: Commerciële opleiders;Verenigingen
Partner(s): Microsoft, Exsion, Idyn, Mercash
Betrokken Verito medewerkers: Arno Waterham, Ester Groenewegen, Jan Feijen, Martin de Jong, Rene Janssen, Richard Kruis


KNMT

De Koninklijke Nederlandse Maatschappij tot bevordering der Tandheelkunde (KNMT) is de beroepsorganisatie van tandartsen, orthodontisten en kaakchirurgen in Nederland. De vereniging is al meer dan 100 jaar richtinggevend voor de mondzorg in Nederland. We werken aan optimale omstandigheden waaronder onze ruim 10.000 leden hun werk kunnen doen. En we willen de beste mondzorg voor hun patiënten.

http://www.knmt.nl

Gebruikte functionaliteiten: Project, Finance, Reporting, Document Capture
Datum van livegang: 1-1-2001

Sector: Verenigingen
Partner(s): Microsoft, Exsion, Idyn
Betrokken Verito medewerkers: Arno Waterham, Jan Feijen, Rene Janssen

Apostolisch Genootschap

Het Apostolisch Genootschap biedt ontmoetingsplaatsen voor mensen die hun leven meer zin en inhoud willen geven. We inspireren elkaar om eigen antwoorden op levensvragen te vinden. We geloven dat al het leven voortkomt uit dezelfde oorsprong. In essentie zijn we dus met elkaar verbonden. Dat geeft ons een gevoel van verantwoordelijkheid. Het spoort ons aan zorgvuldig om te gaan met elkaar, de wereld en haar bronnen. De organisatie telt in Nederland ongeveer 15.000 leden verspreid over 72 locaties. Geïnteresseerden zijn welkom om nader kennis te maken, naar een activiteit te komen of online inspiratie te vinden.

http://www.apgen.nl/

Gebruikte functionaliteiten: CRM, Non-Profit, Project, Finance, Web, Varia, Reporting, Document Capture
Datum van livegang: 1-1-2004

Sector: Verenigingen
Partner(s): Microsoft, Exsion, Idyn, Cendris, Escrow4all

Betrokken Verito medewerkers: Arno Waterham, Jan Feijen, Martin de Jong

https://youtu.be/APvcEzUH5eEGeen resultaten gevonden.

Wat zeggen onze referenties?

Trots op onze klanten