Op zoek naar bedrijfssoftware voor uw organisatie?

Maak kennis met de Verito oplossing. Ontwikkeld voor en met organisaties uit uw branche!

Onze oplossing
Op zoek naar bedrijfssoftware voor uw organisatie?

Welke uitdaging herkent u?

Commerciële opleiders

De ontwikkelingen in uw branche gaan razendsnel. De onderwijsbranche heeft de afgelopen jaren te maken gehad met grote veranderingen. Denk aan de afnemende bekostiging en een sterk toegenomen concurrentie. Een zeer mobiele doelgroep die zelf bepaalt waar en wanneer en op welke manier zij kennis wil ontvangen. Ook de manier van kennisoverdracht is in beweging. Van het puur overdragen van kennis naar het adviseren en coachen van studenten.

Hoe houdt u zich staande? U wilt uw processen optimaliseren en uw werkzaamheden zo efficiënt mogelijk inrichten. Van CRM en relatiebeheer tot cursusbeheer, van het inhuren van docenten tot de planning van uw accommodaties en van online inschrijving tot facturatie... lees meer


Goede doelen

De wereld van de goede doelen is volop in beweging. De komst van een nieuwe validatie/keurmerk, de afnemende trouw van donateurs, de groei van mobiele en online toepassingen en de komst van nieuwe betaalwijzen. Stuk voor stuk ontwikkelingen waar u mee te maken heeft of kunt krijgen.

Hoe realiseert u uw doelstellingen? In deze veranderende wereld wilt u fondsen werven en uw fondsen zo goed mogelijk besteden. Door het opzetten van multichannel campagnes en het behouden van uw huidige donateurs, van het beoordelen en financieren van projectaanvragen tot het monitoren van de lange termijn effecten... lees meer


Kunstencentra

Verito onderkent een aantal belangrijke trends bij de centra voor de kunsten. De gemeentelijke subsidies staan zwaar ter discussie, de subsidie kraan wordt (gedeeltelijk) dichtgedraaid. De maatschappelijke rol voor de centra wordt groter, het vizier wordt gericht op een breed publiek. De cursisten zelf worden mondiger en willen zich minder lang binden.

Hoe blijft u overeind in deze dynamische omgeving? U helpt kinderen en volwassenen om hun creatieve talent te ontwikkelen. Door wekelijkse lessen en door programma's aan scholen aan te bieden. Verito Education helpt u om dit te realiseren. Van het beheren van uw cursusaanbod tot het plannen.. lees meer


Verenigingen

De wereld van de verenigingen verandert snel. Belangrijke ontwikkelingen die een groot effect hebben op verenigingen zijn onder andere de trend dat consumenten/bedrijven zich niet meer voor langere tijd willen binden, een lidmaatschap is niet meer vanzelfsprekend. Veel verenigingen hebben moeite om nieuwe, jonge leden te binden. Leden willen meer en meer waar voor hun geld en is het steeds moeilijker om vrijwilligers te vinden en te binden. Ook de manier van communiceren en participeren is volop in ontwikkeling.

Hoe speelt u hierop in? Om op al deze ontwikkelingen in te spelen is een flexibele houding van uw medewerkers en uw organisatie van groot belang. De flexibiliteit van uw bedrijfssoftware kan uw organisatie daarbij helpen. U zoekt verbinding met en tussen uw leden en behartigt hun belangen. U biedt diensten aan en organiseert bijeenkomsten. Verito Membership helpt u daarbij. Van CRM en ledenbeheer tot evenementen, van opleidingen tot de facturatie... lees meer


Wat zeggen onze referenties?

"In onze zoektocht hebben wij nadrukkelijk gezocht naar een partner die bij ons past, die met ons meedenkt en begrijpt dat in een sterk veranderende wereld niet alles van te voren is vast te leggen. Verito heeft hierbij een uitstekende indruk gemaakt. Zij zijn flexibel en willen samen met ons sparren over nieuwe ontwikkelingen. Wij hebben het volste vertrouwen dat wij met Verito en Verito Education een grote stap vooruit maken. Niet alleen voor onze eigen organisatie, maar ook voor onze relaties waarvoor wij diensten en ondersteuning verlenen."

Jan van Geffen, Manager bedrijfsvoering
Kaliber Kunstenschool

"Cursussen zijn met één actie te verplaatsen naar een andere tijd en/of accommodatie. Je pakt de cursus op en sleept deze naar waar je hem hebben wilt. Door het “inzoomen” op de cursus, is in een handomdraai detailinformatie inzichtelijk. Deze gegevens zijn vervolgens eenvoudig te bewerken."

Ralph Meijer, Coördinator ICT-projecten
Sportcentrum Olympos

"Bij de zoektocht naar een goede oplossing hebben wij ook nadrukkelijk gezocht naar een partner die bij ons past. Die met ons meedenkt en begrijpt dat in een sterk veranderende wereld niet alles van te voren is vast te leggen. Verito heeft hierbij een uitstekende indruk gemaakt. Zij zijn flexibel en willen samen met ons sparren over nieuwe ontwikkelingen. Wij hebben het volste vertrouwen dat wij met Verito en Verito Education een grote stap vooruit maken!"

Pepijn Kuyper, Directeur
Ateliers Majeur

"Wij kijken terug op een heel plezierig en voorspoedig project. De ondersteuning van en het meedenken vanuit Verito was van een hoog niveau. De oplossing die wij nu gebruiken is zelfs nog uitgebreider dan waar wij in eerste instantie om gevraagd hebben. Met Verito Charity maken wij echt een forse sprong vooruit!"

Paul van Wageningen, Projectleider
Dierenambulance Amsterdam

"Verito heeft ons in korte tijd overtuigd van haar kennis van onze branche en onze processen. En zij heeft ons een oplossing gepresenteerd die qua structuur en opbouw onze huidige werkwijze prima kan ondersteunen en die volop mogelijkheden biedt om in de toekomst met ons mee te groeien. Onderscheidende onderdelen? Het grafisch planbord, de grafische workflow en de mogelijkheden om Verito Education te ontsluiten naar internet met de webconnector."

Chris Baselmans, Hoofd Informatie en Proces Management
Schouten & Nelissen

"Verito Informatisering maakt het mogelijk om ons werk sneller en beter te doen. Hun kennis van de branche, de flexibiliteit van de software en de medewerkers maakte de keuze voor Microsoft Dynamics en Verito Informatisering een logische stap."

Petra Sterenberg
Stichting voor Vluchteling-Studenten UAF

Trots op onze klanten

Stichting voor Vluchteling-Studenten UAF
 LVSC (voorheen Amp&rsand)
Cultura
Zuid-Hollands Landschap
KNMT
Vakcentrum
Ateliers Majeur
NSGK
Vogelbescherming
Schouten & Nelissen
Nationaal Fonds Kinderhulp
De Baak

Contact

Tel:(055) 534 30 06
Mail:info@verito.nl
Stadhoudersmolenweg 54
7317 AX Apeldoorn

Locatie Verito

Volg ons

Nieuwsbrief

Copyright © Verito Informatisering 2018   |  Privacy Policy  |  Sitemap  |  Login