Verito

Microsoft introduceert Dynamics NAV 2018

Gepubliceerd op: woensdag 6 december 2017
Categorie: Algemeen

Microsoft introduceert Dynamics NAV 2018

Vrijdag 1 december 2017 heeft Microsoft de nieuwste versie van Dynamics NAV gelanceerd: versie 2018. Microsoft heeft in de afgelopen periode jaarlijks een nieuwe versie uitgebracht, zo ook dit jaar. In Dynamics NAV 2018 zijn er vernieuwingen en verbeteringen doorgevoerd op een drietal onderdelen:

  • Uitbreiding van bestaande NAV functionaliteiten
  • Aansluiting op andere Microsoft producten
  • Uitbreiding ontwikkelmogelijkheden binnen en buiten NAV

Benieuwd naar de details? Dan kunt u het document What's new NAV 2018 downloaden.

Naar verwachting zal Microsoft in het voorjaar van 2018 de naamgeving van Dynamics NAV aanpassen. In het voorjaar wordt een Dynamics NAV variant geïntroduceerd die wordt toegevoegd aan de reeds bestaande Dynamics 365 producten. Tegelijkertijd zal ook de huidige NAV 2018 variant een nieuwe naam krijgen. Microsoft hanteert vooralsnog de codenaam 'Tenerife'.

Microsoft heeft al aangegeven dat zij veel belang hecht aan haar huidige klanten, dat vertaalt zich straks onder andere in aantrekkelijke modellen om van het huidige Dynamics NAV over te stappen naar Dynamics 365 'Tenerife'. 

Uiteraard zal Verito de ontwikkeling op de voet blijven volgen en u informeren zodra er meer nieuws te melden is. Wilt u meer weten over deze ontwikkelingen en bepalen wat dit voor uw organisatie betekent? Neemt u dan contact op via (055) 534 30 06 of mail naar sales@verito.nl.

Wat zeggen onze referenties?

Trots op onze klanten