Verito

Laagdrempelig kennismaken met Business Central? Nu kan het!

Gepubliceerd op: donderdag 8 oktober 2020
Categorie: Algemeen

Navision/Dynamics NAV wordt doorontwikkeld. Onder de nieuwe naam Microsoft Dynamics 365 Business Central en met een nieuwe, intuïtievere en eenvoudigere interface, is de oplossing nu ook beschikbaar in de cloud. Gratis kennismaken, zonder direct over te stappen? Dat kan nu!

Nieuwe naam, nieuw gezicht. En nu ook in de cloud!

De ontwikkelingen bij Microsoft staan nooit stil. Eerder deelden wij al dat de bekende productnamen Navision en Dynamics NAV zijn vervangen. Het product heet nu voluit Microsoft Dynamics 365 Business Central. Maar behalve de naam verandert er nog meer: het product heeft een nieuwe interface gekregen én het is nu beschikbaar als SaaS-oplossing. Dat wil zeggen dat de oplossing volledig in de cloud draait en op elk moment, via elk device en elke webbrowser toegankelijk is op een veilige en geauthentiseerde manier.

Kennismaken?

Microsoft heeft in de afgelopen periode een nieuwe interface gelanceerd: de zogenaamde ‘modern client’. Deze lijkt (enigszins) op de variant zoals je die kent uit Dynamics NAV, maar is intuïtiever en eenvoudiger in het gebruik. Mede namens Microsoft laten wij jullie graag kennismaken met deze nieuwe SaaS-variant. Wie een onderhoudscontract bij ons heeft, kan gedurende drie jaar gebruik maken van een gratis proefomgeving van de SaaS-versie van Business Central. Dit gaat om de versie zoals Microsoft deze uitlevert. Wij zijn op dit moment binnen Verito hard aan het werk om onze standaardmodules over te zetten naar deze nieuwe omgeving.

Geen addertjes onder het gras

Microsoft heeft als ambitie om de komende drie jaar zoveel mogelijk organisaties over te zetten naar de SaaS-variant van Business Central. Zij begrijpt echt ook dat zij jullie als klant niet kan dwingen. Je mag daarom de komende drie jaar je huidige omgeving naast de SaaS-omgeving blijven gebruiken, zonder aanvullende kosten. Als je na drie jaar nog niet overgestapt bent, dan vervalt de SaaS-licentie. Overigens kun je dan nog steeds in je huidige omgeving blijven werken.

Nieuwsgierig?

Op deze manier kan iedereen kennismaken met de nieuwe interface van Microsoft Dynamics 365 Business Central. Bestaande klanten ontvangen een licentie voor deze versie met dezelfde waarde als de jaarlijkse fee die wij voor jullie aan Microsoft afdragen. Interesse? Neem contact met ons op voor het stappenplan. Geen klant bij ons, maar wel nieuwsgierig? Dan kun je een gratis proefabonnement afsluiten.

Meer weten?

Wil je meer weten over jouw mogelijkheden om kennis te maken met Business Central? Bel mij via (06) 51 58 50 31of geef door wanneer ik jou kan bellen. Wil je regelmatig worden geïnformeerd over relevante ontwikkelingen in jouw branche of op jouw vakgebied? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Owe Loonstra

Bel mij voor een afspraak

Wat zeggen onze referenties?

Trots op onze klanten