Verito

Het UAF over op Dynamics NAV 2016 en Verito modules

Gepubliceerd op: woensdag 4 oktober 2017
Categorie: Goede doelen

Het UAF over op Dynamics NAV 2016 en Verito modules

Binnen het UAF heeft de afdeling Fondsenwerving gekozen om over te gaan naar Microsoft Dynamics NAV 2016 en standaard Verito modules. Het UAF maakte nog gebruik van een oude versie van Dynamics NAV aangevuld met maatwerkfunctionaliteiten. Met de overgang is het maatwerk vervangen door standaard Verito modules en maakt het UAF gebruik van de nieuwste Microsoft technologieën. 

Deze overgang naar NAV 2016 is recent afgerond. Het UAF en Verito Informatisering kijken met tevredenheid terug op het project. 

Wendy Heezen, Teamleider Fondsenwerving: ‘Binnen het UAF maken wij al lange tijd gebruik van Dynamics NAV. Wij zetten dit in voor de financiële administratie, het beheer van onze cliënten en voor ondersteuning van fondsenwerving. De versie die wij gebruikten was aan vervanging toe. 
 
De afdeling Fondsenwerving heeft als eerste de overstap gemaakt naar de nieuwste versie van NAV en standaard Verito modules. Het aanwezige maatwerk is vervangen door moderne, standaard functionaliteiten voor fondsenwervers. Hiermee wordt het voor ons veel eenvoudiger om onze (potentiële) donateurs te werven en te behouden. 

Een dergelijk project is ingrijpend. Het overzetten van de gegevens die wij in de loop van de tijd hebben vastgelegd, was voor ons een belangrijk aandachtspunt. Wij kunnen nu concluderen dat dit bij Verito in goede handen is! Wij zijn enthousiast over het resultaat.


Ondertussen werken wij nu een aantal weken met de nieuwe Dynamics NAV versie. De eerste gewenning is ondertussen achter de rug. Belangrijke verbeteringen? De nieuwe user interface, het profiteren van moderne, standaard functionaliteiten en het complete relatiebeeld dat wordt opgebouwd.'

Het UAF zet Microsoft Dynamics NAV en de Verito modules in voor:

Fondsenwerving
Beheer van donateurs
Financieel beheer
Digitaliseren van documenten
Rapportages


Owe Loonstra, Verito Informatisering: ‘Het UAF is één van onze klanten waar wij al vele jaren mee samenwerken. Wij zijn dan ook verguld dat wij, met de keuze van het UAF voor ons en onze oplossing, deze samenwerking de komende jaren kunnen intensiveren. Met de overgang naar NAV 2016 en de standaard Verito modules ontstaan er volop mogelijkheden om de fondsenwerving nog verder te optimaliseren. Daarnaast zien wij er naar uit om ook de overige afdelingen over te zetten naar deze nieuwe versie!’

Over het UAF
Het UAF begeleidt vluchtelingen bij hun studie in het hoger onderwijs en het vinden van een passende baan. Veel vluchtelingen studeerden of werkten al in het land van herkomst. Hun diploma’s worden in Nederland vaak niet erkend. Opnieuw studeren is hun enige kans om zich verder te ontwikkelen en hun talenten te benutten. Zo kunnen zij in Nederland een nieuw bestaan opbouwen en een zinvolle bijdrage leveren aan de samenleving. Het UAF is de oudste vluchtelingenorganisatie van Nederland, opgericht in 1948.


Over Verito
Verito Informatisering biedt een unieke softwareoplossing voor goede doelen. De oplossingen zijn gebaseerd en volledig geïntegreerd met Microsoft Dynamics NAV en aangevuld met standaard Verito modules. Met de Verito oplossing worden alle primaire processen van goede doelen ondersteund. Van CRM tot fondsenwerving, van evenementen tot het beheer van vrijwilligers, van de financiële administratie tot het beheer van huis-aan-huis collectes.

Wilt u meer weten over het UAF? Kijkt u dan eens op www.uaf.nl. Benieuwd naar de oplossing die het UAF gebruikt? Neemt u dan contact op met Verito via (055) 534 30 06 of via [email protected].
 

Wat zeggen onze referenties?

Trots op onze klanten