Verito

De kracht van Verito. Een inkijkje in ons DNA

Gepubliceerd op: woensdag 3 april 2024
Categorie: Algemeen

De kracht van Verito. Een inkijkje in ons DNA

Bij Verito is de medewerkersbetrokkenheid groot. Twintig jaar ‘bij de zaak’ is hier zeker geen uitzondering, daarover schreven we al eerder een blog. Wat maakt dat DNA van Verito dan zo bijzonder? In deze blog geeft Owe Loonstra, Manager Sales en Marketing, een inkijkje in dit DNA.

Reflectie en vooruitblik

Een paar weken geleden hebben Richard, Arno en ik een dag buiten ons kantoor doorgebracht om samen te reflecteren op de afgelopen periode en vooruit te kijken naar de toekomst. Veel organisaties houden dit soort sparringsessies, in een of andere vorm. Wat ik zelf heel prettig vind aan Verito zijn de korte lijntjes en de platte, informele structuur. Als je wilt meedenken, kan dat. Iedereen krijgt de kans om een eigen bijdrage te leveren aan het vormgeven van de toekomst van ons bedrijf.

Inspiratie buiten de deur

Het is elke keer weer een uitdaging om een inspirerende locatie te vinden. Zo hebben we al een aantal keer vergaderd op een plek in Apeldoorn waar mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt werken. Ook deze keer hadden we weer een locatie gevonden waar de sfeer anders is dan gebruikelijk. Als de bediening extra z’n best doet voor jouw kopje koffie, is het toch makkelijker om zo’n hele dag geïnspireerd te blijven. Ook dat past bij ons; we gaan graag voorbij het standaard vergaderzaaltje bij Van der Valk.

Samen denken, samen groeien

Na zo'n sessie volgt er nog een belangrijke stap. Wat wij daar met z’n drieën bedenken, is absoluut niet heilig. Binnenkort plannen we een overleg met het volledige team om onze ideeën over de toekomst te delen. We bespreken welke ontwikkelingen wij voor ons zien op het gebied van onze producten, diensten en markten. Dat doen we in een open sfeer en iedereen krijgt volop de ruimte om mee te denken, aan te vullen of dingen af te schieten.

Eigenaarschap en groei

Er zijn ook altijd mogelijkheden om aan te geven waar je affiniteit mee hebt of wat je interesseert, en om daar vervolgens verder in te groeien. Moderne termen zoals product owners die gebruiken we eigenlijk niet, maar in de praktijk doen we het wel. Als iemand bijvoorbeeld geïnteresseerd is in Power BI, kan hij zich daar verder in bekwamen om daar meer toegevoegde waarde in te kunnen leveren. Vindt iemand het leuk om met online betalingen bezig te zijn of interesse heeft in het onderzoeken van flankerende producten, dan krijg je daar alle ruimte voor.

Visionair pragmatisme

Onze kracht ligt in het combineren van een visionaire blik met pragmatisch handelen. We kijken naar de toekomst, maar hebben tegelijkertijd een no-nonsense mentaliteit. We blijven met beide benen op de grond staan, beginnen bij het begin en werken stap voor stap naar ons einddoel. Bovendien zijn er altijd voldoende mogelijkheden om onderweg bij te sturen, af te remmen of op te schalen als dat wenselijk is.

Ook zin in een toekomst bij Verito?

Klinkt dit je als muziek in de oren? Wil jij deel uitmaken van ons dynamische team en bijdragen aan onze visie? We zoeken nog collega’s. Onze vacatures vind je op Werken bij Verito. Benieuwd wat de oplossingen van Verito voor jouw organisatie kunnen betekenen? Wij leggen het graag uit. Bel 055 534 30 06 of vraag een afspraak aan.

Bel mij voor een afspraak

Wat zeggen onze referenties?

Trots op onze klanten