Verito

  • Verito zoekt versterking!

    Ben jij onze nieuwe collega die onze klanten helpt succesvol(ler) te zijn?

    Lees meer

Wie is Verito?

Verito is opgericht in 1998 en bestaat uit tien personen. Twee dames en acht mannen. Gemiddeld meer dan vijftien jaar in dienst bij Verito en al meer dan 20 jaar ervaring in het implementeren van bedrijfssoftware.

Verito Informatisering biedt een unieke softwareoplossing voor een aantal specifieke doelgroepen. De oplossingen zijn gebaseerd en volledig geïntegreerd met Microsoft Dynamics NAV/Business Central. Verito heeft met en voor haar klanten standaard modules ontwikkeld waarmee de branchespecifieke processen worden ondersteund.

Is er nog nieuws?

Hoe flexibel is jouw software?

Gepubliceerd op: donderdag 7 september 2023
Categorie: Algemeen, Commerciële opleiders, Kunstencentra

Hoe flexibel is jouw software?

Als opleider heb je te maken met een voortdurende evolutie van je processen en behoeften. Vaker dan je denkt, heb je kleine aanpassingen of uitbreidingen nodig in je software. Is jouw software flexibel genoeg om daarmee om te gaan? In deze blog laat Owe Loonstra, Manager Sales en Marketing, zien wat de toegevoegde waarde van flexibele software is.

Gebruikersgemak

We ontvangen regelmatig verzoeken van onze klanten voor kleine aanvullingen of aanpassingen in onze software. Denk bijvoorbeeld aan het uitbreiden van de toewijzing van docenten, waarbij de afstand van een docent tot een trainingslocatie wordt toegevoegd. Dit zorgt ervoor dat je niet alleen vaardigheden, maar ook de reisafstand kunt meenemen bij het koppelen van een docent aan een training. Stel je voor dat docent A de ideale keuze is qua kennis, maar de training vindt plaats in Groningen terwijl de docent in Maastricht woont. Dan is het misschien toch niet de ideale match. Een andere situatie is het introduceren van een nieuw prijsmodel voor in-company trajecten of het aanpassen van het inschrijfformulier op je website. Ook het kunnen downloaden van certificaten door cursisten kan een wereld van verschil maken in gebruikersgemak.

Lakmoesproef voor flexibiliteit

Wat ons betreft stuk voor stuk mooie voorbeelden die dienen als een soort lakmoesproef voor de flexibiliteit van de software. Zie jij het zitten om dergelijke vragen voor te leggen aan je huidige softwareleverancier? Of zie je er als een berg tegenop omdat het mogelijk een traject van vele weken – nee, maanden – wordt met veel trial en error en hoge kosten? Zeker als het om een wens gaat die meerdere systemen of verschillende leveranciers raakt, kan het een ingewikkelde aangelegenheid zijn.

Onze oplossing: flexibiliteit zonder gedoe

Verito biedt niet alleen een stevige basis met veelgevraagde standaardfunctionaliteiten, die door veel opleiders wordt gebruikt, maar er is ook altijd de optie om aanvullende wensen in te willigen. Zonder gedoe, zonder hoge kosten en zonder een lang traject van maanden. Wil je reisafstand of reiskosten meenemen in de docentselectie? We leggen de onderliggende gegevens zoals woonplaats en adres van de accommodatie al vast, het integreren van een webservice om de afstand te berekenen is eenvoudig en snel toe te voegen. Een nieuw prijsmodel? Met standaardsjablonen voeg je snel varianten toe aan bestaande en nieuwe cursussen. Certificaten downloaden? Geen probleem. We voegen de juiste tabel en de bijbehorende velden toe in de te synchroniseren informatie die naar de MijnOmgeving gaat. Daarnaast is het eenvoudig om een gepersonaliseerde pagina in de MijnOmgeving aan te maken waarin deze informatie wordt getoond.

Een softwarepartner die met je meebeweegt

Ben jij klaar om jouw softwarepartner uit te dagen met jouw unieke behoeften? Of ben je op zoek naar een partner die een flexibele oplossing heeft die aansluit bij jouw veranderende wereld? Geef me een belletje op 055 534 30 06 of gebruik de mogelijkheid dat ik jou bel op een moment dat jou past.

Owe Loonstra

 

Bel mij voor een afspraak

Wat zeggen onze referenties?

Trots op onze klanten