Verito

BHV.NL kiest voor Verito: Een stap naar groei en efficiëntie

Gepubliceerd op: woensdag 9 augustus 2023
Categorie: Algemeen, Commerciële opleiders

BHV.NL kiest voor Verito: Een stap naar groei en efficiëntie

BHV.NL – inclusief de dochteronderneming Veiligheidstrainingen.nl – is een organisatie die trainingen verzorgt rondom alles wat met veiligheid te maken heeft. Hans de Bruyn, directeur, vertelt in deze blog waarom de organisatie heeft gekozen voor Verito en haar op Microsoft Dynamics 365 Business Central gebaseerde oplossing, inclusief de module Verito Education. Ook legt hij uit hoe deze keuze bijdraagt aan de groei, efficiëntie en klantgerichtheid van BHV.NL.

Behoefte aan een slimmere oplossing

Met BHV.NL en dochteronderneming Veiligheidstrainingen.nl richten we ons op alle opleidingen die met veiligheid te maken heeft. Denk daarbij aan bijvoorbeeld BHV-trainingen, maar ook EHBO-trainingen, agressietrainingen en trainingen rondom crisismanagement. Met jaarlijks 65.000 cursisten zijn we inmiddels de grootste opleider in de branche binnen Nederland. De groei van de afgelopen jaren maakt dat ons huidige automatiseringssysteem niet langer voldoet aan onze wensen en eisen. Het is niet efficiënt genoeg, niet innovatief genoeg en kan de volumes niet meer aan. Allemaal dingen waar we juist enorme behoefte aan hebben. We willen niet alleen efficiënter en effectiever worden, maar willen ook onze klanten een betere dienstverlening bieden zoals selfservice en inzicht in wat ze bij ons hebben afgenomen. Ons huidige systeem vereist talloze koppelingen met andere applicaties, wat resulteert in veel maatwerk. Dat maakt de kwaliteit en continuïteit van onze processen steeds kwetsbaarder. Dit alles bij elkaar maakte dat we op zoek zijn gegaan naar een nieuw CRM-systeem dat ons kon helpen om klaar te zijn voor de toekomst.

De keuze voor Microsoft Dynamics 365 Business Central en Verito

Na verschillende mogelijkheden te hebben onderzocht, hebben wij tijdens het selectietraject gekozen voor de oplossing van Verito. De combinatie van Microsoft Dynamics 365 Business Central met Verito Education sluit perfect aan bij onze ambities als opleidingsbedrijf. Het stelt ons in staat om verder te groeien in de markt van veiligheidstrainingen. Daarnaast kwam Verito uit de bus als de juiste partner om onze ambities te ondersteunen.

Een succesvolle samenwerking

De samenwerking met Verito verloopt uitstekend. De projectleider vanuit Verito, Peter Kok, werkt nauw samen met onze projectleider, Koen Verweij, om de inrichting van Business Central vorm te geven. We hebben gezamenlijke sessies waarin we kijken naar de mogelijkheden van de applicatie en hoe die het beste ingericht kan worden voor onze organisatie. We hebben op dit moment al een testsysteem én een live systeem, waarin die inrichting direct vorm krijgt. Het is allemaal heel ‘hands-on’, heel praktisch. Verito denkt ook goed met ons mee, dat is heel prettig.

Een betrouwbare partner voor de toekomst

We hebben er bewust gekozen om in dit implementatietraject gebruik te maken van de best practices die Verito kent van andere opleiders. Verito heeft immers jarenlange ervaring binnen de branche, waar we alleen maar van kunnen leren. Daar mogen ze wat ons betreft nog net iets meer de leiding in pakken. Vanaf dag één hadden we een goed gevoel bij het team van Verito. Ze begrijpen onze specifieke behoeften en het is een betrouwbare en steady club. We zijn nog maar in het implementatietraject, maar we hebben er alle vertrouwen in dat we de juiste keuze hebben gemaakt voor de toekomst.

Meer weten?

Benieuwd hoe we jouw organisatie kunnen helpen met een softwareoplossing die meegroeit met jouw organisatie en de veranderende behoeften in de markt? Geef me een belletje op 055 534 30 06 of gebruik de mogelijkheid dat ik jou bel op een moment dat jou past.

Owe Loonstra

Bel mij voor een afspraak

Wat zeggen onze referenties?

Trots op onze klanten