Verito

KNMT succesvol over op Dynamics NAV 2016 en Verito modules

Gepubliceerd op: dinsdag 12 september 2017
Categorie: Algemeen, Verenigingen

KNMT succesvol over op Dynamics NAV 2016 en Verito modules

KNMT (de Koninklijke Nederlandse Maatschappij tot bevordering der Tandheelkunde) heeft gekozen om over te gaan naar Microsoft Dynamics NAV 2016 en standaard Verito modules. KNMT maakte nog gebruik van een oude versie van Dynamics NAV aangevuld met maatwerkfunctionaliteiten. Met de overgang is het maatwerk vervangen door standaard Verito modules en maakt KNMT gebruik van de nieuwste Microsoft technologieën. 

Deze overgang naar Dynamics NAV 2016 is recent afgerond. KNMT en Verito Informatisering kijken tevreden terug op het project. 

Monique Koenders, projectleider KNMT: ‘Binnen KNMT maken wij al lange tijd en naar tevredenheid gebruik van Dynamics NAV. Wij zetten Dynamics NAV in voor de financiële administratie en het beheer van onze projecten. De versie die wij gebruikten was echter aan vervanging toe. Een dergelijk project is voor ons spannend. Wij weten en horen van vergelijkbare projecten dat deze veel voeten in aarde hebben. Ook tijdens ons project hebben wij tegenslagen gekend. Wij zijn blij met de flexibiliteit die wij hierbij tegengekomen zijn bij onze partner Verito. Hierdoor hebben wij de tegenslagen in de planning in overleg prima kunnen opvangen. Wij zijn nu een aantal maanden live met de nieuwe Dynamics NAV versie. De eerste gewenning is ondertussen achter de rug. Belangrijke verbeteringen? Het digitaliseren van de factuurstroom, de mogelijkheid om online uren te verantwoorden en de nieuwe user interface.' 

KNMT zet Microsoft Dynamics NAV in voor:

Financieel beheer
Beheer van projecten
Urenverantwoording
Scannen en autoriseren van facturen
Rapportages


Owe Loonstra, Verito Informatisering: ‘KNMT had in de oude versie veel maatwerk, dit is met de overgang naar NAV 2016 vervangen door standaard Verito modules. Hierdoor zijn er volop mogelijkheden om in de toekomst aanvullende processen te ondersteunen. Daarnaast is het nu eenvoudig om mee te groeien naar nieuwe versies van NAV. Met deze overgang is én blijft KNMT bij de tijd!’

Wilt u meer weten over de KNMT? Kijkt u dan eens op www.knmt.nl. Benieuwd naar de oplossing die KNMT gebruikt? Neemt u dan contact op met Verito via (055) 534 30 06 of via sales@verito.nl.
 

Wat zeggen onze referenties?

Trots op onze klanten