Verito

Schuilplaats enthousiast over overgang naar Dynamics NAV 2017

Gepubliceerd op: dinsdag 1 mei 2018
Categorie: Algemeen, Goede doelen

Schuilplaats enthousiast over overgang naar Dynamics NAV 2017

Stichting Schuilplaats heeft recent de overgang van Dynamics NAV 2009 naar Dynamics NAV 2017 afgerond. Schuilplaats en Verito Informatisering kijken tevreden terug op het project.

Corine de Kruif, Stichting Schuilplaats: ‘Binnen Schuilplaats maken wij al lange tijd gebruik van Dynamics NAV. Wij zetten Dynamics NAV in voor de financiële administratie, voor de ondersteuning van onze fondsenwerving en voor de facturatie van onze cliënten. De versie waarmee wij werkten was voor ons vertrouwd, je weet echter dat het goed is om over te stappen naar een nieuwe versie.

Een dergelijk project is voor ons best een uitdaging. Je weet wat je hebt en je weet nog niet precies wat je ervoor terugkrijgt. Vooral de manier waarop de schermen nu zijn opgebouwd is helemaal anders geworden. Mooier, en op termijn ook handiger. In de beginperiode heb je meer tijd nodig om je werkzaamheden uit te voeren. Waar staat alles en in welk scherm. Je weet dat dit er bij hoort, maar het is goed om daar rekening mee te houden. Ook het overzetten van de gegevens die wij in de loop van de tijd hebben vastgelegd, was voor ons een belangrijk aandachtspunt. Wij kunnen nu concluderen dat dit bij Verito in goede handen is! Wij zijn enthousiast over het resultaat.

Wij zijn nu live met de nieuwe Dynamics NAV versie. De eerste gewenning is ondertussen achter de rug. Belangrijke verbeteringen? De nieuwe user interface, het profiteren van moderne, standaard functionaliteiten en het handige rolcentrum dat voor ons is klaargezet.’

Schuilplaats zet Microsoft Dynamics NAV en de Verito modules in voor:

  • Fondsenwerving
  • Facturatie van cliënten
  • Financieel beheer
  • Selecties en analyses

Owe Loonstra, Verito Informatisering: ‘Schuilplaats werkt al lang en naar tevredenheid met een oudere versie van Dynamics NAV. De doorontwikkeling van Dynamics NAV door Microsoft en de vernieuwing van de Verito modules volgen elkaar steeds sneller op. Deze ontwikkelingen gelden voor de meest recente versies en vaak niet meer voor de oudere versies. Denk bijvoorbeeld aan de aanpassingen die nodig zijn voor AVG. Wij zijn dan ook blij dat Schuilplaats nu weer helemaal bij is.’

Over Schuilplaats

Stichting Schuilplaats is een landelijke, interkerkelijke hulpverleningsorganisatie. De christelijke hulpverlening is gericht op de behandeling van problemen in de relationele of psychische sfeer en op verwerkingsproblematiek zoals rouw en incest. Stichting Schuilplaats streeft hierbij naar samenwerking met andere christelijke hulpverleningsorganisaties.

Over Verito

Verito Informatisering biedt een unieke softwareoplossing voor goede doelen. De oplossingen zijn gebaseerd en volledig geïntegreerd met Microsoft Dynamics NAV en aangevuld met standaard Verito modules. Met de Verito oplossing worden alle primaire processen van goede doelen ondersteund. Van fondsenwerving tot aanvraagbeheer, van evenementen tot het beheer van vrijwilligers, van de financiële administratie tot het beheer van huis-aan-huis collectes.

Wilt u meer weten over Stichting Schuilplaats? Kijkt u dan eens op www.stichtingschuilplaats.nl. Benieuwd naar de oplossing die Schuilplaats gebruikt? Neemt u dan contact op met Verito via (055) 534 30 06 of via sales@verito.nl.

Wat zeggen onze referenties?

Trots op onze klanten