Verito

Optimaliseer uw planning met het Verito Grafisch Planbord

Gepubliceerd op: donderdag 17 januari 2019
Categorie: Algemeen, Commerciële opleiders, Kunstencentra

Optimaliseer uw planning met het Verito Grafisch Planbord

Kost het u ook veel tijd om inzicht te krijgen in de beschikbaarheid van docenten en accommodaties? En is het tijdrovend om wijzigingen in de planning door te voeren? Bij Verito merken we dat grote en kleinere opleiders hier mee te maken hebben. Daarom ontwikkelden wij samen met onze klanten een innovatieve oplossing: het Grafisch Planbord. Benieuwd hoe het Grafisch Planbord uw werk en dat van klanten gemakkelijk kan maken? Lees hier alles over de eigenschappen en bepaal of onze nieuwste technische oplossing ook geschikt is voor uw organisatie.

Samenspraak met klanten resulteert in Grafisch Planbord

Bij de ontwikkeling van het Grafisch Planbord hebben wij geluisterd naar de medewerkers van de cursusadministratie. Samen met hen hebben wij besproken op welke manier de huidige ‘pain’ voorkomen kan worden en welke ‘gain’ er te realiseren is. Daaruit kwam naar voren dat het wenselijk is om de werkzaamheden rondom de planning binnen Verito Education op een andere, grafische manier uit te voeren.

Eenvoudig en intuïtief

Met het Grafisch Planbord is het mogelijk om eenvoudig en intuïtief de planningswerkzaamheden uit te voeren. Van het reserveren van een accommodatie of leslokaal tot het plannen van een docent of trainer. U ziet realtime de beschikbaarheid en kunt eenvoudig uw planning compleet maken. Nieuwe aanmeldingen sleept u met één eenvoudige sleepbeweging naar de juiste cursus en het gebruik van kleuren en filters zorgt voor een optimaal overzicht. Maak bijvoorbeeld alle muzieklessen met een snaarinstrument blauw of arceer de cursus waar het minimale aantal aanmeldingen nog niet is gehaald. Met filtering kunt u alle cursussen, accommodaties en docenten selecteren die aan één of meerdere kenmerken voldoen.

Een voorbeeld, het plannen van een proefles drummen

Bijvoorbeeld, een moeder geeft haar zoon via de website op voor een proefles drummen. Na de automatische verwerking in Verito Education verschijnt deze aanmelding meteen op het planbord als een te plannen aanmelding. Het planbord toont direct een overzicht van beschikbare drumdocenten en -lokalen. Vervolgens sleept de medewerker de aanmelding naar een beschikbaar tijdsblok en selecteert hij de docent en het lokaal. Daarmee wordt automatisch een proefles aangemaakt. Op de achtergrond wordt een bevestigingsmail klaargezet voor de moeder die de proefles heeft aangevraagd met de informatie over datum en tijd, de docent en het lokaal waar de les gaat plaatsvinden. Tegelijkertijd worden ook de docent en eventuele andere betrokkenen automatisch geïnformeerd.

Effectievere inzet van docenten en lokalen

Het Grafisch Planbord geeft organisaties beter inzicht in de beschikbare ruimtes. Er is meer planvrijheid en beschikbare zalen en capaciteiten worden beter ingezet. Hiermee bereikt u een duurzamer inzet van tijd van docenten en zet u uw middelen effectiever in.

Breed inzetbaar

Het Grafisch Planbord is inzetbaar voor een groot aantal verschillende activiteiten die u wilt inplannen; denk aan cursussen, examens, evenementen, intakes en coachgesprekken.

Meer weten?

Bent u benieuwd wat het Grafisch Planbord voor uw organisatie kan betekenen? We leggen het graag uit. Bel 055 534 30 06 of vraag een afspraak aan. Wilt u maandelijks worden geïnformeerd over relevante ontwikkelingen in uw branche of op uw vakgebied? Meldt u zich dan aan voor onze nieuwsbrief.

Bel mij voor een afspraak

Aanmelden nieuwsbrief

Wat zeggen onze referenties?

Trots op onze klanten