Verito

Microsoft onderstreept kwaliteit Verito opnieuw met CfMD keurmerk

Gepubliceerd op: donderdag 17 augustus 2017
Categorie: Algemeen

Microsoft onderstreept kwaliteit Verito opnieuw met CfMD keurmerk

Verito is trots dat zij opnieuw kan melden dat haar standaard softwareoplossing de diepgaande softwaretest voor Microsoft Dynamics NAV met succes heeft doorstaan. Zij is Certified for Microsoft Dynamics NAV (CfMD). De certificering is de hoogste accreditatie van Microsoft voor branchespecifieke software. Deze certificering geldt voor de meest recente versie van Dynamics NAV, dat is versie 2017.

De certificering geeft onze (potentiële) klanten de garantie dat de Verito oplossing:

  • Voldoet aan de branchespecifieke vereisten voor commerciële opleiders, verenigingen en goede doelen;
  • Naadloos integreert met Microsoft Dynamics NAV;
  • Door klanten in uw segment wordt aanbevolen;
  • Snel en zonder risico is te implementeren en te onderhouden;
  • Op correcte wijze wordt ondersteund en beschermd door Verito Informatisering;
  • Voldoet aan de lokale wet- en regelgeving;
  • Is ontwikkeld door een gecertificeerde en gerenommeerde Microsoft Dynamics partner.

 

Richard Kruis, directeur Verito: 'De titel Certified for Microsoft Dynamics garandeert onze klanten dat wij state-of-the-art oplossingen ontwikkelen. De oplossing is uitvoerig getest op kwaliteit en compatibiliteit met Microsoft Dynamics NAV 2017. Kies je voor een oplossing die gecertificeerd is voor Microsoft Dynamics dan kies je voor kwaliteit, continuïteit en zekerheid. Zo zijn al onze branche oplossingen gebaseerd op de laatste technologieën en versies van Microsoft Dynamics NAV. Bovendien streven wij er voortdurend naar om software te ontwikkelen volgens de hoogste standaarden. Het opnieuw behalen van deze certificering voor Microsoft Dynamics is een goede weerspiegeling van onze ambities op dit vlak.'

 

Verito Informatisering heeft haar brancheoplossingen Verito Education, Verito Membership en Verito Charity ontwikkeld op basis van Microsoft Dynamics NAV. Dankzij jarenlange kennis en ervaring zijn de oplossingen met behulp van zelf ontwikkelde standaard software branchespecifiek gemaakt. Inmiddels maken meer dan 35 organisaties gebruik van deze oplossing.

 

Wilt u meer weten over Verito en onze oplossingen? Neemt u dan contact op via (055) 534 30 06 of info@verito.nl.

Wat zeggen onze referenties?

Trots op onze klanten